Askmo.org

Svenska

Spotta Inte I Motvind Om Du Inte Justerar Hur Du Spottar

Edouard Askmo

Den här texten syftar till att hjälpa tänka på ett speciellt sätt angående sådant man kan ha lätt för att göra obetänkt och som i många fall inte ställer till med något eller några problem. Spotta inte i motvind är en ganska enkel en att förstå såvitt man lagt märke till den osynliga vinden. Säg att det inte finns träd eller annat som rör sig i vinden och att man har försämrad hörsel av någon anledning och förlorat en del eller ganska mycket känsel i ansiktet och har långärmat och bena täckta av byxor. Så det jag försöker beskriva utan att missa för mycket är alltså en situation då man inte kan förnimma vinden som blåser och spottar i godan tro och får allt eller mycket tillbaka i ansiktet av sitt eget spott. Förödmjukande för vissa, äckligt för andra, pinsamt för övriga.

Säg att du har en seg halsinfektion och spottar i motvind och kan få din infektion sprid till ena eller båda ögonen? Vad säger doktorn om det påståendet? Är det vetenskapligt eller inte? Vad säger du?

Jag vet inte om det kan bli infekterat i ögat av att man får det man har infekterat i halsen dit. Men låt det vara principen att något kan spridas till fel ställe eller skapa en ny situation beroende på att man inte tänkt tillräckligt på vad eller hur man gjorde det man gjorde. Oaktsamhet eller slarv kan leda till en massa besvär som kan få snöbollseffekt. På och från den här sidan skall i försöka samla på oss förståelse och exempel på sådant som kan börja som ett lite grej som man varit lite försumlig med och som spårar ut till något som sedan inte går att kontrollera.

Veta mer? Registrera och kontakta från HiTTar.Nu eller KnowsAbout.com.

Edouard Askmo

Ed Askmo
Länkar:
Back to top