Askmo.org

Svenska

Länkar:

Spotta Inte I Motvind Om Du Inte Justerar Hur Du Spottar

Här Nedan Kommer Alla Möjliga Ämnen Och Spörsmål Färdiga Att Behandla Och Presentera För Vidareutveckling:

 

När Pipi Kortstrump Besöker Så Har Något Hänt, Eller Har Det?

Använda något känt och vända det till sin fördel kan vara begåvat i vissa fall. Men det måste inte alltid vara det.  När jag säger Pipi Kortstrump så verkar det vara okej att använda det för att få uppmärksamhet och lätt kunna bli återkommen till och kanske till och med får rätt att återkomma på ett riktat sätt till någon som accepterat att bli nådd med mer information, kunskap, insikt, och kanske till och med inspiration. Men är det tillräckligt originellt? Vad hamnar man bland för sökresultat även om man är etta som sökresultat? En massa halvsmarta eller helidiotiska sök resultat? Så hur gör man för att få något som är lätt att komma ihåg att hamna bland smart resultat. Det finns några enkla trix för det. Men skall man verkligen hålla på och trixa och fjanta sig? Nej, det tycker i alla fall inte jag. Det handlar om att det man kommer med använder sig av något igenkännbart men ändå mer originellt en Pipi Korstrump.

Skrivnödig? Skriv Inte Bara Av Dig! Tjäna På Det!

Slags säljbrev eller rekryteringsbrev:

Hej, 

Det finns många förklaringar till varför några utav oss människor blir eller blivit och förblivit skrivnödiga. Jag menar på att det är frustrerande att skriva mycket och inte tjäna på det direkt eller indirekt. Man behöver inte bli en känd författare för att kunna tjäna på sitt skrivande. Detta är något jag vill övertyga dig om. Varför? För att jag kan tjäna på det. Men då pratar vi inte om att jag skall exploatera dig som ett svin. Nej, det handlar om logiska saker här. Jag behandlar en massa ämnen så att det skall vara enklare att skriva om dessa. Du skriver och gör något vettigt av din skrivnödighet och får mig att tjäna på det. I utbyte så får du hjälp med en växande webbnärvaro över tiden. Hur det fungerar får du ta reda på om du skriver till mig på info(a)hittar.nu. Besök gärna sajten och skapa ett konto: HiTTar.Nu . Glöm inte att använda samma epostadress som du skapade kontot med. Då får jag bekräftat att det är du som är du. Glöm heller inte att nämna vilken av mina sidor du besökt.

 

På Franska Säger Vi Att Kultur Är Som Marmelad, Desto Mindre Man Har Av Den Desto Mer Smetar Man Runt Med Den.

Något säger mig att detta påstådda har sin charm och förefaller stämma in på några eller kanske i inte så få fall. Det skulle betyda att man vill framstå för sig själv och kanske även andra som mer lärd eller kultiverad än vad man egentligen är. Vad för slags människor stämmer inte det här in på? De döda allena? Nja, det vet jag inte så mycket om jag håller med om. Innebörden vore då att alla levande förmedlade vidare till nästa generation det här behovet/begäret att framstå som duktigare än vad man är. Det vi behöver fundera på kanske är de människor som vet sina begränsningar och som är prestigelösa som det så vackert heter. Vi behöver fundera på dem som kan vara ett gott exempel för oss ifråga om att inte verka framstå som ödmjuka men som vill gärna lära sig mer hela tiden utan att framhålla sin nuvarande nivå av kunskap som något märkvärdigt.

Smaka Följande Påstående:

Du Får Allt Som Medarbetare: Sedan Litar Jag På Att Du Stödjer Mig Som Fixar Uppdrag Åt Dig

Så här ligger det till. Vi lever i samhällen där vi försöker tjäna pengar istället för att fördela pengar så att inga kommer efter. Vare sig vänstervridning eller högervridning hjälper. Båda sidor har sina poäng men också sina ideologiska fällor. Betyder det att man skall hitta något mittemellan? När man anställer folk och att folk låter sig anställas så händer något mellan anställare och anställda som jag inte tycker är så där jätteroligt. Jag har fått för mig att alla borde jobba som konsulter med olika uppdrag åt varandra. Går detta att genomföra? Vet inte. Men det borde man titta närmare på. Jag skulle vilja gå så långt som att man hade en situation där alla hjälpte varandra med vad man är bra på och tjänade på det. Det skulle betyda att man gjorde sitt allra bästa för sig själv men också för andra för att skapa en fördelning av förmågor och talanger. Dem som inte hade någon särskild talang eller förmåga skulle få utbildningsmöjligheter och fortbildning. Alla skulle sträva att ha olika arbetsuppgifter som var och en skulle kunna dra fördel av. Samtidigt så skulle man sträva efter att inte vara för beroende av bara en sorts talang eller förmåga. Man skulle sträva efter att vara bra på sådant som man behövde bli bekant med och mindre beroende av. Vad jag försöker få fram med den här inte än så strukturerade texten är att vi behöver kunna bjuda på mycket på ett sätt som får andra att vilja bli och tjäna på att vara generösa. Så det skulle innebära att allt inte handlade om pengar och köpkraft. Jag kommer att läsa om den här texten och försöka få ut något vettigt av den. Gud hjälpe mig med denna uppgift som jag tilldelar mig själv att fullfölja.

Gaggig Istället För Att Säga Dement: Hjälper Det Att Få Folk Att Haja Till?

Veta mer men inte förstå mer? Detta är inte okej och behöver tas upp igen och igen. Vi pratar inte bara om fack-idioti här. Det är ett bredare fenomen som var och en behöver ta ansvar för på ett personligt plan och samarbeta om med andra över tiden. När vi blir äldre så är det tyvärr vanligt att demens blir ett problem. Detta måste vi ta tag i. En del i det arbetet kan handla om att sakta ner processen varvid vi blir helt gaggiga. Detta med att säga gaggiga handlar inte om att vara nedsättande mot dem som är drabbade av demens. Det handlar om att vi vill att alla skall haja till i alla åldersgrupper. Så vad är bra matt för hjärna såväl fysiskt som immateriellt sätt? 

Ämne att behandla och presentera för att skapa träffar på och utanför nätet av vettiga byteshandlare:

Något om byta till sig saker istället för att slänga saker? Vem vill veta mer om något åt det hållet men även mer ambitiöst än bara byta till sig saker istället för att bli av med dessa föremål eller innestående tjänster. Grader upp till en högre nivå av byten? Hur skulle det gå till? Ordna så man kan träffas, mötas och göra det på ett civiliserat sätt. Idka byteshandel på en högre nivå? Göra byteshandel till något som lönar sig över tiden? Byteshandel.se .

Back to top